Mobile Francais

Membantu anda menjana pendapatan online dengan mudah

Ramai yang tak tau hanya dengan SHARE ilmu asas bahasa Arab pun boleh jana pendapatan tambahan yang hebat.

Tak perlu susah-susah call orang, belanja orang minum, pos barang & sebagainya.

Bismillah_Logo_Template_07

Luangkan 3-5 minit untuk info ringkas di bawah!



1 Bisnes Jangka Panjang!

Kami membuka peluang kepada anda untuk menjadi Mobile Francais bagi program Arab Mudah.

Peluang ini terbuka kepada 18 tahun ke atas sama ada anda PERNAH belajar bahasa Arab atau TIDAK.  Perniagaan online ini boleh dijalankan secara part time / full time.

affiliates-300x274

 “Ramai yang tahu baca Qur’an tercari-cari peluang belajar bahasa Arab. Walau bagaimanapun, masih terlalu ramai yang hanya tahu baca Qur’an tapi tak tahu bahasa Arab. Ini adalah 1 besar untuk anda.”

Abu-Hanifa-Abu-Mukhtar

Ustaz Abu Hanifa bin Abu Mukhtar (admin)

Anda layak bersama kami!

“Saya tak tahu bahasa Arab, boleh join ke?”

Ya, boleh!!

Komisyen yang kami sediakan adalah antara yang tertinggi di pasaran; 30%-50%.

Apa yang perlu saya lakukan?

Anda tidak perlu menjual. Jangan menjual kerana orang tidak suka juru jual. Ikuti teknik – teknik yang kami berikan  selepas anda mendaftar Mobile Francais nanti.

share

Produk Arab Online kami amat unik. Yang tak minat Arab akan jadi minat Arab. Yang tak pandai Arab bila guna teknik kami in sya Allah dijamin mudah faham.

Kami buka peluang ini kepada anda supaya anda juga turut berpeluang menambah pendapatan secara online.

Antara komen-komen peserta Arab Online kami:

#Komen 1:

Fazilee 2

#Komen 2:

Izan 2

#Komen 3:

mardiana 2

Komen-komen yang lain akan dikongsikan dari semasa ke semasa.

Ya, bisnes kami terbukti mudah!

Oleh sebab Arab online kami terbukti mudah, anda juga mudah untuk menambah pendapatan online bersama Mobile Francais kami.

Berikut adalah salah 1 pendapatan online team kami pada tahun 2016. Cuba anda perhatikan baik – baik. Mula – mula dia dapat sikit je, kemudian naik mendadak.

Pada bulan 1 & 2 hanya dapat RM30 – RM40 sahaja. Kalau Nukman ni stop, so setakat ni ja la bisnes online dia.

Tapi dia usaha lagi. Bulan ke-3 dapat RM410. Bagi kebanyakan orang, RM410 ni 1 jumlah yang kecik je. Tapi Nukman ni yakin, kalau dia usaha lagi, dia akan depat lebih.

Bulan ke-4 dia dapat RM2470. Mulai bulan ke-4 bisnes Nukman dah mula kukuh, income tambahan tak pernah bawah RM1 000 lagi. Susah nak dapat peluang yang macam ni.

Jumlah pendapatan online Nukman tahun 2016 sahaja RM 24, 130 dengan mempromosikan Arab Mudah ni.

Kalau Nukman boleh dapat, anda juga mesti boleh! Dengan syarat anda ikuti 4 langkah yang akan kami berikan selepas anda menjadi Mobile Francais.

Ini adalah bisnes jangka panjang. Rugi kalau anda tak ambil peluang!

Produk Kami?

Kami akan kongsikan kepada anda secara ringkas beberapa keistimewaan Kelab Motivasi Arab.

Selepas klik link di bawah, anda boleh kembali ke page ini dengan klik link DAFTAR MOBILE FRANCAIS yang terdapat di bahagian bawah web ini.

Klik DI SINI untuk lihat keistimewaan Kelab Motivasi Arab..

i like

Sekiranya anda betul-betul berminat menjadi Mobile Francais kami, baca sedikit penerangan ringkas di bawah:

Anda mungkin bertanya:

  • Apakah yang saya dapat selepas mendaftar Mobile Francais ini?
  • Bagaimanakah kiraan komisyen?
  • Bagaimanakah komisyen dibayar kepada saya?
  • Bagaimanakah cara saya menjalankan bisnes ini?

Apakah yang anda akan dapat selepas mendaftar Mobile Francais ini?

Pertama: Anda akan mendapat pakej pembelajaran bahasa Arab kami secara percuma! Ini akan memudahkan anda berkongsi keistimewaan pakej bahasa Arab kami setelah anda mencuba sendiri. Dapat belajar ilmu agama & mencari rezeki.

Kedua: Kami akan memberikan anda garis panduan bagaimana anda boleh menjalankan bisnes online ini dengan betul. 85% yang gagal dalam bisnes online adalah disebabkan mereka tidak mempunyai ilmu pemasaran internet.

Ketiga: Anda akan mendapat Portal Mobile Francais yang mempunyai keistimewaan seperti berikut:

1. Stats: Anda boleh lihat jumlah pelawat harian yang klik pada link web anda.

rakain niaga 1

2. Payment History: Terdapat paparan jumlah komisyen / royalti yang akan anda terima.

Rakain Niaga 2

3. Komisyen berulang kali: Contoh: Ahmad mendaftar di link web anda dengan mendaftar produk A, anda akan mendapat komisyen untuk produk A. Sekiranya pada masa berikutnya Ahmad ada mendaftar produk B, C & D dengan menggunakan akaun yang sama, anda layak untuk mendapat semua komisyen B, C & D.

4. Selain menjadi Mobile Francais kami, anda juga berpeluang membina kumpulan agen di bawah anda sendiri tanpa had kumpulan. Woow! Mana nak cari peluang macam ni!!

Ini memberikan anda peluang menjana pendapatan yang lebih. “Kerja lebih dapat lebih.”

5. Pasaran Global: Anda bukan sahaja berpeluang mempromosikan pakej-pakej kami di pasaran online Malaysia sahaja, malah anda juga boleh memasuki pasaran luar seperti Brunei, Singapura dan Indonesia.

Sehingga kini kami telah menerima penyertaan daripada 17 buah negara. Mereka adalah rakyat Malaysia, Singapura, Indonesia, Brunei & Thailand yang berada di luar negara khususnya di Arab Saudi & Jordan.

Bagaimanakah kiraan komisyen?

Kaedah pengiraan komisyen sangat mudah:

  1. Anda akan mendapat 30% daripada pendaftaran berbayar peserta.
  2. Anda boleh membina agen di bawah anda. Anda akan mendapat 20% daripada setiap jualan agen anda. Jumlah komisyen 50%.

Bagaimanakah komisyen dibayar kepada anda?

komisyen

  1. Minimum komisyen/bonus yang boleh dikeluarkan RM20. Bagi pemegang akaun selain Maybank dan CIMB, charge RM1 sahaja dikenakan bagi setiap pengeluaran. Contoh: Komisyen/Royalti RM100, akan dapat RM99.
  2. Pembayaran komisyen adalah setiap minggu.
  3. Bagi yang tidak menetap di Malaysia, bayaran komisyen anda akan diberikan menerusi PAYPAL.

Bagaimanakah cara anda menjalankan bisnes ini?

Kami akan memberikan anda garis panduan bagaimana anda boleh menjalankan bisnes online ini dengan betul. 85% yang gagal dalam bisnes online adalah disebabkan mereka tidak mempunyai ilmu pemasaran internet. Sangat mudah, hanya ikut step by step panduan yang diberikan.

Mobile Francais ini adalah bisnes jangka panjang dan bukannya skim cepat kaya. Kami bukanlah skim cepat kaya, tapi sistem kami boleh buatkan anda menjadi kaya; Amiin!

Dengan mengikuti garis panduan yang kami berikan, anda berpeluang menjana pendapatan sampingan RM300 – RM2400 setiap bulan. Peluang ini amat bermakna pada mereka yang sangat-sangat memerlukan pendapatan tambahan.

button-yes

Yuran Pendaftaran

Anda tidak perlu membuat laman web sendiri, membuat produk, bayar gaji staf dan modalkan R&D seperti yang kami buat. Sistem yang simple sebegini sahaja telah menelan puluhan ribu ringgit.

Dengan modal permulaan yang rendah, anda terus dapat jalankan bisnes secara online / offline sekarang.

 Hanya  RM120 RM70 RM40!

+

bonus

Daftar Mobile Francais Arab Mudah sekarang!

&

Percuma PAKEJ A & ebook Asas Bahasa Arab 1

**Sekiranya anda pernah mendaftar mana-mana pakej / modul / ebook di web ini, anda tidak perlu daftar di bawah. Anda hanya perlu login & klik pada Daftar Mobile Francais. Login DI SINI. Terlupa password? Gunakan emel anda untuk dapatkan password baru DI SINI.

Cara Mendaftar:

Langkah 1: Isikan maklumat diri & klik button DAFTAR (Terdapat di bahagian bawah.)

Langkah 2: Lakukan bayaran (serahan tunai / cek / internet banking / mesin deposit / kredit kad / debit kad / Paypal).

Langkah 3: Hantar butiran bayaran.


Langkah 1:

Klik ‘DAFTAR’ di bawah untuk mendaftar sekarang! Link maklumat cara membuat bayaran akan diberikan selepas ini. 

Ruang ‘Coupon Code‘ tidak perlu diisi sekiranya anda  TIDAK mempunyai no. rujukan ‘Coupon Code’.

* Required field

Hubungi admin 019-600 8840 sekiranya berlaku masalah teknikal semasa mendaftar.