019-600 8840 admin@cintailmu.com

Mobile Francais

Membantu anda menjana pendapatan online dengan Arab Mudah.

Ramai yang tak tau hanya dengan SHARE ilmu asas bahasa Arab pun boleh jana pendapatan tambahan yang hebat.

Tak perlu susah-susah call orang, belanja orang minum, pos barang & sebagainya.

Bismillah_Logo_Template_07

Luangkan 3-5 minit untuk info ringkas di bawah!



1 Bisnes Jangka Panjang!

Kami membuka peluang kepada anda untuk menjadi Mobile Francais bagi program Arab Mudah.

Peluang ini terbuka kepada 18 tahun ke atas sama ada anda PERNAH belajar bahasa Arab atau TIDAK.  Perniagaan online ini boleh dijalankan secara part time / full time.

*Dijamin tidak mengganggu tugasan kerja / waktu belajar anda!*

affiliates-300x274

 “Ramai yang tahu baca Qur’an tercari-cari peluang belajar bahasa Arab. Walau bagaimanapun, masih terlalu ramai yang hanya tahu baca Qur’an tapi tak tahu bahasa Arab. Ini adalah 1 peluang besar untuk anda.”

Abu-Hanifa-Abu-Mukhtar

Ustaz Abu Hanifa bin Abu Mukhtar (admin)

Anda layak bersama kami!

“Saya tak tahu bahasa Arab, boleh join ke?”

Ya, boleh!!

Apa yang perlu saya lakukan?

Anda tidak perlu menjual. Jangan menjual kerana orang tidak suka juru jual. Hanya share info-info yang kami berikan dalam group WhatsApp, Telegram, Facebook & lain-lain.

Bagi yang belum ada smartphone, nak guna sms sahaja pun boleh. Kami akan berikan panduan step by step  selepas anda mendaftar Mobile Francais nanti.

Komisyen yang kami sediakan adalah antara yang tertinggi di pasaran; 30%-50%.

share

Produk Arab Online kami amat unik. Yang tak minat Arab akan jadi minat Arab. Yang tak pandai Arab bila guna teknik kami in sya Allah dijamin mudah faham.

Kami buka peluang ini kepada anda supaya anda juga turut berpeluang menambah pendapatan secara online. Sekiranya pendapatan tambahan RM1000 – RM3000 tiap-tiap bulan besar untuk anda, anda mesti bersama kami!

Antara komen peserta yang belajar Arab secara Online dengan kami:

#Komen 1:

Fazilee 2

#Komen 2:

Izan 2

#Komen 3:

mardiana 2

#Komen 4:

Ya, bisnes kami terbukti mudah!

Oleh sebab Arab online kami terbukti mudah, anda juga mudah untuk menambah pendapatan online bersama Mobile Francais kami.

Berikut adalah salah 1 pendapatan online team kami pada tahun 2016. Cuba anda perhatikan baik – baik. Mula – mula dia dapat sikit je, kemudian naik mendadak.

Pada bulan 1 & 2 hanya dapat RM30 – RM40 sahaja. Kalau stop, so setakat RM70 sahaja yang dapat.

Tapi usaha tetap diteruskan. Bulan ke-3 dapat RM410. Bagi kebanyakan orang, RM410 ni 1 jumlah yang kecik je. Tapi bagi sesetengah orang, dapat RM410 amat berbaloi untuk permulaan.

Bulan ke-4 dah dapat RM2470. Mulai bulan ke-4 bisnes dah mula kukuh, income tambahan tak pernah bawah RM1 000 lagi. Susah tau nak dapat peluang yang macam ni.

Jumlah pendapatan online  tahun 2016 sahaja RM 24,130 dengan mempromosikan Arab Mudah ni.

Kalau orang lain boleh dapat, anda juga mesti boleh! Dengan syarat anda ikuti 4 langkah yang akan kami berikan selepas anda menjadi Mobile Francais.

Selepas anda cekap menggunakan 4 teknik yang akan kami kongsikan, kebiasaannya pendapatan anda akan meningkat lagi seperti berikut:

Alhamdulillah, dalam masa 14 hari ada yang jana pendapatan online RM2 800. Hanya dengan share info-info yang kami berikan.

Ini adalah bisnes jangka panjang. Rugi kalau anda tak ambil peluang!

Jangan jadikan peluang ini 1 platform untuk menjana pendapatan semata-mata. Selagi peserta mendapat manfaat berdasarkan apa yang mereka bayar, pelan pemasaran Arab Mudah adalah patuh syariah.

– Ust Engku Ahmad Fadzil bin Engku Ali (Pengalaman: Panel Syaria’h Bank Muamalat)

Produk Kami?

“Anda hanya perlu bantu kami kongsikan keistimewaan menjadi ahli Kelab Motivasi Arab. Copy & Paste pun dah cukup.”

Kami akan kongsikan kepada anda secara ringkas beberapa keistimewaan Kelab Motivasi Arab.

Selepas klik link di bawah, anda boleh kembali ke page ini dengan klik link DAFTAR MOBILE FRANCAIS yang terdapat di bahagian bawah web ini.

Klik DI SINI untuk lihat keistimewaan Kelab Motivasi Arab..

i like

Sekiranya anda betul-betul berminat menjana pendapatan online bersama kami, baca sedikit penerangan ringkas di bawah:

Anda mungkin bertanya:

  • Apakah yang saya dapat selepas mendaftar Mobile Francais ini?
  • Bagaimanakah kiraan komisyen?
  • Bagaimanakah komisyen dibayar kepada saya?
  • Bagaimanakah cara saya menjalankan bisnes ini?

Apakah yang anda akan dapat selepas mendaftar Mobile Francais ini?

Pertama: Anda akan mendapat pakej pembelajaran bahasa Arab kami secara percuma! Ini akan memudahkan anda berkongsi keistimewaan pakej bahasa Arab kami setelah anda mencuba sendiri. Dapat belajar ilmu agama & mencari rezeki.

Kedua: Anda mendapat peluang menjana pendapatan bersama kami daripada 4 jenis pendaftaran. Kebiasaannya, peserta mendaftar bersama kami disebabkan 4 perkara:

  • daftar sebab nak belajar asas bahasa Arab
  • daftar sebab nak belajar asas bahasa Arab & menjana pendapatan sampingan
  • daftar sebab nak menjana pendapatan sampingan
  • daftar sebab nak belajar cara menjalankan bisnes online.

Dengan menyertai team kami, anda berpeluang menjana pendapatan daripada 4 jenis pendaftaran di atas. Kami akan menunjukkan caranya hanya dengan menggunakan WhatsApp / SMS / Telegram selepas pendaftaran anda diaktifkan.

Ketiga: Kami akan memberikan anda garis panduan bagaimana anda boleh menjalankan bisnes online ini dengan betul. 85% yang gagal dalam bisnes online adalah disebabkan mereka tidak mempunyai ilmu pemasaran internet.

Anda juga boleh gunakan tip-tip pemasaran yang akan kami kongsikan untuk menjalankan bisnes yang lain. Secara tidak langsung anda juga belajar cara menjalankan bisnes online secara percuma. Sangat berbaloi!

Keempat: Anda akan mendapat Portal Mobile Francais yang mempunyai keistimewaan seperti berikut:

1. Stats: Anda boleh lihat jumlah pelawat harian yang klik pada link web anda.

rakain niaga 1

2. Payment History: Terdapat paparan jumlah komisyen / royalti yang akan anda terima.

Rakain Niaga 2

3. Komisyen berulang kali: Contoh: Ahmad mendaftar di link web anda dengan mendaftar produk A, anda akan mendapat komisyen untuk produk A. Sekiranya pada masa berikutnya Ahmad ada mendaftar produk B, C & D dengan menggunakan akaun yang sama, anda layak untuk mendapat semua komisyen B, C & D.

4. Selain menjadi Mobile Francais kami, anda juga berpeluang membina kumpulan agen di bawah anda sendiri tanpa had kumpulan. Woow! Mana nak cari peluang macam ni!!

Ini memberikan anda peluang menjana pendapatan yang lebih. “Kerja lebih dapat lebih.”

5. Pasaran Global: Anda bukan sahaja berpeluang mempromosikan pakej-pakej kami di pasaran online Malaysia sahaja, malah anda juga boleh memasuki pasaran luar seperti Brunei, Singapura dan Indonesia.

Sehingga kini kami telah menerima penyertaan daripada 17 buah negara. Mereka adalah rakyat Malaysia, Singapura, Indonesia, Brunei & Thailand yang berada di luar negara khususnya di Arab Saudi & Jordan.

Bagaimanakah kiraan komisyen?

Kaedah pengiraan komisyen sangat mudah:

  1. Anda akan mendapat 30% daripada pendaftaran berbayar peserta.
  2. Anda boleh membina agen di bawah anda. Anda akan mendapat 20% daripada setiap jualan agen anda. Jumlah komisyen 50%.

Bagaimanakah komisyen dibayar kepada anda?

komisyen

  1. Minimum komisyen/bonus yang boleh dikeluarkan RM20. Bagi pemegang akaun selain Maybank dan CIMB, charge RM1 sahaja dikenakan bagi setiap pengeluaran. Contoh: Komisyen/Royalti RM100, akan dapat RM99.
  2. Pembayaran komisyen adalah setiap minggu.
  3. Bagi yang tidak menetap di Malaysia, bayaran komisyen anda akan diberikan menerusi PAYPAL.

Luasnya Rezeki Allah!

Ramai yang mintak saya ngajar bahasa Arab. Tapi saya tak tau macamana nak mula. Lepas jumpa Arab Teknik Al Mukhtar ni, saya rasa mudah sangat nak ajar asas Arab kepada masyarakat umum dengan menggunakan sistem ni.

Kalau dulu hanya ajar offline, sekarang ni dapat ngajar lebih ramai dengan guna sistem online ni.

Nak buat bisnes pun senang. Alhamdulillah, saya pernah dapat RM480 sehari hanya dengan 1 post group WhatsApp.

Ust. Yusmail, Ipoh Perak

Tak sangka yang bahasa Arab ni boleh belajar secara online. Arab Teknik Al Mukhtar memberikan 1 kesedaran pada saya bahawa terlalu banyak tajuk-tajuk mudah dalam bahasa Arab ni yang dapat kita belajar dalam masa yang singkat.

Selain belajar, kita dapat share ilmu & jana pendapatan secara online. Saya baru je share sekali dalam group WhatsApp, dah dapat RM45. Best sangat-sangat sekali buat je terus dapat.

Tahniah pada team Arab Teknik Al Mukhtar yang berjaya menghasilkan 1 sistem pembelajaran asas Arab & menjana pendapatan dengan mudah.

Najah, Batu Pahat Johor

Dah macam-macam bisnes pernah saya cuba. Saya rasa Mobile Francais Arab ni yang paling mudah. Tak perlu jumpa sape-sape pun.

Hanya share maklumat yang diberikan dalam goup WhatsApp & Telegram. Alhamdulillah, dalam bulan pertama je saya dapat dekat RM200.

Najmuddin, Seremban N.Sembilan

Anda bila lagi?? Kalau anda terus buat dengan apa yang sedang anda buat sekarang ni, jawapannya anda akan dapat macam yang anda selalu dapat sebelum ni. Kalau sebelum ni selalu ada masalah kewangan, nanti pun akan tetap ada masalah kewangan kalau tak lakukan sesuatu. Kalau anda serius nak berjaya, kami lebih serius untuk membantu. “Aku nak berjaya!!”

Bagaimanakah cara anda menjalankan bisnes ini?

Kami akan memberikan anda garis panduan bagaimana anda boleh menjalankan bisnes online ini dengan betul. 85% yang gagal dalam bisnes online adalah disebabkan mereka tidak mempunyai ilmu pemasaran internet. Sangat mudah, hanya ikut step by step panduan yang diberikan.

Mobile Francais ini adalah bisnes jangka panjang dan bukannya skim cepat kaya. Kami bukanlah skim cepat kaya, tapi sistem kami boleh buatkan anda menjadi kaya; Amiin!

Dengan mengikuti garis panduan yang kami berikan, anda berpeluang menjana pendapatan sampingan RM300 – RM2400 setiap bulan. Peluang ini amat bermakna pada mereka yang sangat-sangat memerlukan pendapatan tambahan.

Selepas anda pendaftaran anda diaktifkan, kami akan memberikan bimbingan individu secara online menerusi WhatsApp / Telegram. Kebiasaannya kurang dari 48 jam pun anda dah boleh mulakan bisnes ini.

Sekiranya sistem yang diberikan pada anda tidak berfungsi dengan baik, wang anda akan dipulangkan.


button-yes

Yuran Pendaftaran

Anda tidak perlu membuat laman web sendiri, membuat produk, bayar gaji staf dan modalkan R&D seperti yang kami buat. Sistem yang simple sebegini sahaja telah menelan puluhan ribu ringgit.

Dengan modal permulaan yang rendah, anda terus dapat jalankan bisnes secara online / offline sekarang.

 Hanya  RM120 RM70 RM40!

+

bonus

Daftar Mobile Francais Arab Mudah sekarang!

&

Percuma PAKEJ A & ebook Asas Bahasa Arab 1

**Sekiranya anda pernah mendaftar mana-mana pakej / modul / ebook di web ini, anda tidak perlu daftar di bawah. Anda hanya perlu login & klik pada Daftar Mobile Francais. Login DI SINI. Terlupa password? Gunakan emel anda untuk dapatkan password baru DI SINI.

Cara Mendaftar:

Langkah 1: Isikan maklumat diri & klik button DAFTAR (Terdapat di bahagian bawah.)

Langkah 2: Lakukan bayaran (serahan tunai / cek / internet banking / mesin deposit / kredit kad / debit kad / Paypal).

Langkah 3: Hantar butiran bayaran.


Langkah 1:

Klik ‘DAFTAR’ di bawah untuk mendaftar sekarang! Link maklumat cara membuat bayaran akan diberikan selepas ini. 

Panduan Mendaftar:

  • First Name                       : Nama Anda
  • Last Name                        : Nama Bapa
  • No. Hp                               : Masukkan No. hp. Contoh: 0121234567 (tiada tanda -)
  • Username                         : Anda bebas untuk create apa-apa username jika nama tersebut belum digunakan oleh orang lain.
  • Email                                 : Masukkan emel anda. Bagi yang tidak mempunyai emel, sila sms / whatsApp ke 0196008840, TAIP nama penuh + francais
  • Password                          : Buat password untuk anda login ke sistem kami nanti. Contoh: 123456 ATAU abcd123. Elakkan menggunakan no pin kad bank ATAU password emel anda.
  • Password Confirmation: Taip semula password yang anda buat sebentar tadi.
  • Coupon Code                   : Kosongkan jika anda tidak pernah mendapat coupon code daripada kami.
  • Payment Method             : Pilih cara bayaran anda (bank in / online banking – serahan tunai di pejabat – debit / kredit kad – paypal)

–> kemudian klik ‘Daftar’


Isikan maklumat pendaftaran pada ruang di bawah:

* Required field

Hubungi admin 019-600 8840 sekiranya berlaku masalah teknikal semasa mendaftar.