017-650 7587 admin@cintailmu.com

Mobile Francais

Membantu anda menjana pendapatan online dengan Arab Mudah.

Saya ingin kongsikan bagaimana saya menjemput rezeki dengan bahasa Arab.

Tak perlu susah-susah call orang, belanja orang minum, pos barang & sebagainya.

Luangkan 3-5 minit untuk info ringkas di bawah!



Allah itu Maha Kaya!

Pada mulanya saya pun tak sangka boleh dapat rezeki yang sebegini. Sekarang ni makin bertambah keyakinan saya akan 1 firman Allah, “Jika aku bantu agama Allah, Allah pasti akan bantu kamu”.

Semoga dengan perkongsian ringkas saya ini akan dapat membantu anda juga.

 “Saya dapati ramai yang tahu baca Qur’an tercari-cari peluang belajar bahasa Arab. Walau bagaimanapun, masih terlalu ramai yang hanya tahu baca Qur’an tapi tak tahu bahasa Arab. Saya yakin ini adalah 1 peluang besar untuk saya & anda.”

Ini lah saya 🙂 Ustaz Abu Hanifa bin Abu Mukhtar

CERITA SAYA

Saya bukannya minat bahasa Arab sangat. Saya belajar bahasa Arab disebabkan ingin mendalami ilmu Feqah. Kalau nak alim ilmu Feqah, mesti kena mahir bahasa Arab dulu. Sebab tu lah saya bersungguh belajar bahasa Arab.

Alhamdulillah saya telah ditawarkan untuk bekerja sebagai Guru Bahasa Arab di Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM) walau pun saya tak tahu apa itu UTHM. Memang rezeki yang tak disangka-sangka!

Lepas tu ramai yang mintak saya buka kelas bahasa Arab. Hampir 3 tahun saya menolak sebab saya faham akan kelemahan buka kelas bahasa Arab untuk golongan dewasa ni.

Akhirnya saya buka kelas bahasa Arab jugak sebab dah malu nak menolak permintaan masyarakat setempat. Bila buka kelas beberapa bulan, apa yang saya sangkakan pun berlaku.

Tak dinafikan ramai orang bersungguh nak belajar bahasa Arab, tapi nak berikan komitmen penuh untuk hadir ke kelas diperingkat permulaan ni amat mencabar.

Kalau anda tertinggal 1-2 kelas, adalah sukar bagi anda untuk fahami tajuk-tajuk kaedah bahasa Arab pada kelas berikutnya. Selepas beberapa ketika bermunajat, saya mendapat ilham untuk membuat kelas Arab Online. Kebetulan waktu tu saya & isteri baru sahaja selesai tamatkan pengajian bidang IT di e-Asia University.

CABARAN PERMULAAN

Apabila kita nak mulakan sesuatu, pasti akan ada cabaran. Perkara yang sama jugak berlaku pada saya. Sambutan yang diberikan memang mengecewakan. Maklum lah benda baru kan. Mana orang percaya bahasa Arab ni boleh belajar secara online.

Dalam masa 1 tahun saya hanya dapat RM450 sahaja. Kalau jiwa tak kuat memang dah berhenti dah. Oleh sebab saya buat kelas Arab Online untuk dakwah & sebaran ilmu, saya teruskan di samping banyakkan berdoa & bersabar.

Di bawah ni penyata perolahan saya pada peringkat awal (versi lama)

KEJAYAAN YANG KECIL AKAN MEMBAWA KEPADA KEJAYAAN YANG LEBIH BESAR

Pengasas Alibaba; Jack Ma pernah sebut, “Apabila kita memulakan sesuatu perkara, yang penting kita yakin dengan diri kita sendiri. Kalau orang tak percaya tu tak penting. Yang penting anda percaya dengan diri anda.”

Pada peringkat awal, saya hanya sorang-orang sahaja buat. Orang lain semua tak percaya termasuk kawan rapat saya sendiri.

Lepas saya mendapat RM10 000, baru lah diorang buka mata. Saya ringkaskan ye.. Alhamdulillah sambutan makin meningkat apabila peserta-peserta yang daftar belajar berkongsi pengalaman belajar dengan kawan-kawan mereka.

Di bawah ni saya share sedutan perolehan yang dalam dalam masa 7 hari (versi lama)

Kalau dulu nak dapat RM100 dalam masa sebulan pun susah, sekarang ni dalam masa sehari pun mudah dapat jika diizinkan Allah.

BAGAIMANA SAYA BOLEH BANTU ANDA?

Saya faham ramai yang mencari peluang untuk jana pendapatan tambahan. Saya pernah lalu situasi tu dulu, Nak buat sistem yang macam anda lihat sekarang ni pun bukan semua orang mampu buat.

Walaupun sistem saya ni nampak biasanya sahaja, tapi kos pembinaannya sangat mahal.

Bagi yang nak mencuba & belajar cara menjemput rezeki dengan sistem kami ni, team saya sangat serius untuk bantu anda. Kami tak janjikan anda boleh dapat puluh-puluh ribu. Tapi dalam RM1000-RM3000 setiap bulan tu in sya Allah boleh dengan ikut tip-tip yang kami berikan.

Di bawah ni saya berikan 1 contoh pendapatan team kami (versi baru)

In sya Allah, anda juga berpeluang dapat pendapatan tambahan seperti di atas jika anda mencuba. Walau pun anda tak pandai & zero asas Arab, anda jugak berpeluang menjadi team kami.

Anda layak bersama kami!

“Saya tak tahu bahasa Arab, boleh join ke?”

Ya, boleh!!

Apa yang perlu saya lakukan?

Anda tidak perlu menjual. Jangan menjual kerana orang tidak suka juru jual. Hanya share info-info yang kami berikan dalam group WhatsApp, Telegram, Facebook & lain-lain.

Bagi yang belum ada smartphone, nak guna sms sahaja pun boleh. Kami akan berikan panduan step by step  selepas anda mendaftar Mobile Francais nanti.

Komisyen yang kami sediakan adalah antara yang tertinggi di pasaran; 30%-50%.

Produk Arab Online kami amat unik. Yang tak minat Arab akan jadi minat Arab. Yang tak pandai Arab bila guna teknik kami in sya Allah dijamin mudah faham.

Kami buka peluang ini kepada anda supaya anda juga turut berpeluang menambah pendapatan secara online. Sekiranya pendapatan tambahan RM1000 – RM3000 tiap-tiap bulan besar untuk anda, anda mesti bersama kami!

Antara komen peserta yang belajar Arab secara Online dengan kami:

#Komen 1:

#Komen 2:

#Komen 3:

#Komen 4:

Ya, bisnes kami terbukti mudah!

KEBERKATAN REZEKI

Setelah kami dapati produk belajar bahasa Arab secara online Arab Mudah ini mendapat sambutan yang sangat menggalakkan daripada para pengguna, ditambah dengan testimoni-testimoni yang positif, kami membuat keputusan untuk memasarkannya dengan lebih meluas melalui pemasaran secara online dan media sosial dengan bayaran komisen tertentu kepada mereka yang berjaya memasarkannya.

Untuk itu, kami ada berjumpa, berbincang dan meminta pandangan daripada Ustaz Engku Ahmad Fadzil bin Engku Ali yang berpengalaman menjadi Panel Penasihat Syariah kepada syarikat pemasaran berbilang tingkat selain menjadi Ahli Jawatankuasa Syariah beberapa institusi kewangan Islam.

Beliau menasihatkan dan memberi panduan bahawa agar sistem pemasaran berkomisen ini tidak terbabas menjadi tidak patuh syariah, penekanan tidak boleh hanya pada pemasaran dan komisen semata-mata, tetapi perlulah bertunjangkan kepada permintaan sebenar oleh pengguna akhir untuk menggunakan produk yang ditawarkan pada harga yang ditawarkan.

Berpandukan kepada nasihat beliau, kami menasihatkan kepada mereka yang berminat untuk mendapatkan komisen melalui sistem pemasaran mudah online, Whatsapp dan Telegram ini supaya memastikan bahawa anda tahu dan faham produk belajar Arab Mudah yang kami tawarkan ini dan anda berkeyakinan berdasarkan kualiti, ciri-ciri dan keberkesanan produk kami ini, memang ianya mempunyai permintaan yang sebenar daripada pengguna akhir pada kos yang kami tawarkan dan bukan didorong hanya oleh keinginan untuk mendapatkan komisen semata-mata.

Ini penting untuk memastikan pemasaran produk ini adalah patuh syariah dan pendapatan yang diperolehi melalui mempromosikan produk Arab Mudah ini adalah pendapatan yang bukan sahaja lumayan, yang lebih penting adalah halal dan berkat.

Sila lihat dan selidiki ciri-ciri, kualiti dan keberkesanan produk Arab Mudah di link di bawah:

KLIK DI SINI

Produk Kami?

“Anda hanya perlu bantu kami kongsikan keistimewaan menjadi ahli Kelab Motivasi Arab. Copy & Paste pun dah cukup.”

Kami akan kongsikan kepada anda secara ringkas beberapa keistimewaan Kelab Motivasi Arab.

Selepas klik link di bawah, anda boleh kembali ke page ini dengan klik link DAFTAR TEAM ARAB MUDAH yang terdapat di bahagian bawah web ini.

Klik DI SINI untuk lihat keistimewaan Kelab Motivasi Arab..

Sekiranya anda betul-betul berminat menjana pendapatan online bersama kami, baca sedikit penerangan ringkas di bawah:

Anda mungkin bertanya:

  • Apakah yang saya dapat selepas mendaftar?
  • Bagaimanakah kiraan komisyen?
  • Bagaimanakah komisyen dibayar kepada saya?
  • Bagaimanakah cara saya menjalankan bisnes ini?

Apakah yang anda akan dapat selepas mendaftar?

Pertama: Anda akan mendapat pakej pembelajaran bahasa Arab kami secara percuma! Ini akan memudahkan anda berkongsi keistimewaan pakej bahasa Arab kami setelah anda mencuba sendiri. Dapat belajar ilmu agama & mencari rezeki.

Kedua: Anda mendapat peluang menjana pendapatan bersama kami daripada 4 jenis pendaftaran. Kebiasaannya, peserta mendaftar bersama kami disebabkan 4 perkara:

  • daftar sebab nak belajar asas bahasa Arab
  • daftar sebab nak belajar asas bahasa Arab & menjana pendapatan sampingan
  • daftar sebab nak menjana pendapatan sampingan
  • daftar sebab nak belajar cara menjalankan bisnes online.

Dengan menyertai team kami, anda berpeluang menjana pendapatan daripada 4 jenis pendaftaran di atas. Kami akan menunjukkan caranya hanya dengan menggunakan WhatsApp / SMS / Telegram selepas pendaftaran anda diaktifkan.

Ketiga: Kami akan memberikan anda garis panduan bagaimana anda boleh menjalankan bisnes online ini dengan betul. 85% yang gagal dalam bisnes online adalah disebabkan mereka tidak mempunyai ilmu pemasaran internet.

Anda juga boleh gunakan tip-tip pemasaran yang akan kami kongsikan untuk menjalankan bisnes yang lain. Secara tidak langsung anda juga belajar cara menjalankan bisnes online secara percuma. Sangat berbaloi!

Keempat: Anda akan mendapat Portal Bisnes yang mempunyai keistimewaan seperti berikut:

1. Stats: Anda boleh lihat jumlah pelawat harian yang klik pada link web anda.

2. Payment History: Terdapat paparan jumlah komisyen / royalti yang akan anda terima.

3. Komisyen berulang kali: Contoh: Ahmad mendaftar di link web anda dengan mendaftar produk A, anda akan mendapat komisyen untuk produk A. Sekiranya pada masa berikutnya Ahmad ada mendaftar produk B, C & D dengan menggunakan akaun yang sama, anda layak untuk mendapat semua komisyen B, C & D.

4. Selain menjadi team kami, anda juga berpeluang membina kumpulan agen di bawah anda sendiri tanpa had kumpulan. Woow! Mana nak cari peluang macam ni!!

Ini memberikan anda peluang menjana pendapatan yang lebih. “Kerja lebih dapat lebih.”

5. Pasaran Global: Anda bukan sahaja berpeluang mempromosikan pakej-pakej kami di pasaran online Malaysia sahaja, malah anda juga boleh memasuki pasaran luar seperti Brunei, Singapura dan Indonesia.

Sehingga kini kami telah menerima penyertaan daripada 17 buah negara. Mereka adalah rakyat Malaysia, Singapura, Indonesia, Brunei & Thailand yang berada di luar negara khususnya di Arab Saudi & Jordan.

Bagaimanakah kiraan komisyen?

Kaedah pengiraan komisyen sangat mudah:

  1. Anda akan mendapat 30% daripada pendaftaran berbayar peserta.
  2. Anda boleh membina agen di bawah anda. Anda akan mendapat 20% daripada setiap jualan agen anda. Jumlah komisyen 50%.

Bagaimanakah komisyen dibayar kepada anda?

  1. Minimum komisyen/bonus yang boleh dikeluarkan RM50.
  2. Pembayaran komisyen adalah setiap minggu.
  3. Bagi yang tidak menetap di Malaysia, bayaran komisyen anda akan diberikan menerusi PAYPAL.

Luasnya Rezeki Allah!

Ramai yang mintak saya ngajar bahasa Arab. Tapi saya tak tau macamana nak mula. Lepas jumpa Arab Teknik Al Mukhtar ni, saya rasa mudah sangat nak ajar asas Arab kepada masyarakat umum dengan menggunakan sistem ni.

Kalau dulu hanya ajar offline, sekarang ni dapat ngajar lebih ramai dengan guna sistem online ni.

Nak buat bisnes pun senang. Alhamdulillah, saya pernah dapat RM480 sehari hanya dengan 1 post group WhatsApp.

Ust. Yusmail, Ipoh Perak

Dah macam-macam bisnes pernah saya cuba. Saya rasa Mobile Francais Arab ni yang paling mudah. Tak perlu jumpa sape-sape pun.

Hanya share maklumat yang diberikan dalam goup WhatsApp & Telegram. Alhamdulillah, dalam bulan pertama je saya dapat dekat RM200.

Najmuddin, Seremban N.Sembilan

Tak sangka yang bahasa Arab ni boleh belajar secara online. Arab Teknik Al Mukhtar memberikan 1 kesedaran pada saya bahawa terlalu banyak tajuk-tajuk mudah dalam bahasa Arab ni yang dapat kita belajar dalam masa yang singkat.

Selain belajar, kita dapat share ilmu & jana pendapatan secara online. Saya baru je share sekali dalam group WhatsApp, dah dapat RM45. Best sangat-sangat sekali buat je terus dapat.

Tahniah pada team Arab Teknik Al Mukhtar yang berjaya menghasilkan 1 sistem pembelajaran asas Arab & menjana pendapatan dengan mudah.

Najah, Batu Pahat Johor

Anda bila lagi?? Kalau anda terus buat dengan apa yang sedang anda buat sekarang ni, jawapannya anda akan dapat macam yang anda selalu dapat sebelum ni. Kalau sebelum ni selalu ada masalah kewangan, nanti pun akan tetap ada masalah kewangan kalau tak lakukan sesuatu. Kalau anda serius nak berjaya, kami lebih serius untuk membantu. “Aku nak berjaya!!”

Bagaimanakah cara anda menjalankan bisnes ini?

Kami akan memberikan anda garis panduan bagaimana anda boleh menjalankan bisnes online ini dengan betul. 85% yang gagal dalam bisnes online adalah disebabkan mereka tidak mempunyai ilmu pemasaran internet. Sangat mudah, hanya ikut step by step panduan yang diberikan.

Mobile Francais ini adalah bisnes jangka panjang dan bukannya skim cepat kaya. Kami bukanlah skim cepat kaya, tapi sistem kami boleh buatkan anda menjadi kaya; Amiin!

Dengan mengikuti garis panduan yang kami berikan, anda berpeluang menjana pendapatan sampingan RM300 – RM2400 setiap bulan. Peluang ini amat bermakna pada mereka yang sangat-sangat memerlukan pendapatan tambahan.

Selepas anda pendaftaran anda diaktifkan, kami akan memberikan bimbingan individu secara online menerusi WhatsApp / Telegram. Kebiasaannya kurang dari 48 jam pun anda dah boleh mulakan bisnes ini.

Sekiranya sistem yang diberikan pada anda tidak berfungsi dengan baik, wang anda akan dipulangkan.


Yuran Pendaftaran

Anda tidak perlu membuat laman web sendiri, membuat produk, bayar gaji staf dan modalkan R&D seperti yang kami buat. Sistem yang simple sebegini sahaja telah menelan puluhan ribu ringgit.

Dengan modal permulaan yang rendah, anda terus dapat jalankan bisnes secara online / offline sekarang. Berapa yang kena saya bayar sekarang untuk join team ni?

Untuk join team kami & menjana pendapatan, anda tak perlu buat apa-apa bayaran tambahan. Anda hanya perlu daftar PAKEJ B & KE ATAS. Sistem bisnes ni akan kami berikan percuma sahaja. Selepas mendaftar, sms / whasp team kami ke 017-650 7587 taip BISNES.

Saya dah mahir bahasa Arab, kena daftar jugak ke?

Ya, jika dah mahir pun mesti daftar dahulu sebelum menjalankan bisnes ni. Bagaimana anda nak tau keistimewaan produk kami kalau anda sendiri belum mencuba. Bagi yang dah kuasai asas bahasa Arab, anda juga boleh guna modul kami untuk mengajar orang lain belajar bahasa Arab.

Untuk jalankan bisnes ni, anda perlu daftar Pakej B & ke atas. Setakat ni, majoriti daftar Pakej D sebab lebih jimat. Kalau belum tengok lagi keistimewaan Pakej B-Pakej D tadi, klik DI SINI sekarang!

Bagi dah tengok tadi, boleh terus daftar di bawah. Ingat, pilih Pakej B / Pakej C / Pakej D untuk jalankan bisnes ni secara percuma!

Pakej A
# bayaran secara bulanan
# RM20 (Promosi!)
# belajar 1 modul
# berbaloi untuk cuba
Pakej B
# bayar 3 bulan sekali
# RM50 (Promosi!)
# belajar 6 modul
# jimat RM30
Pakej C
# bayar 6 bulan sekali
# RM90 (Promosi!)
# belajar 9 modul
# jimat RM50
Pakej D
# bayar penuh untuk 10 bulan
# RM120 (sekali bayar shj)
# belajar 15 modul
# dapat 100 koleksi video Arab Mudah
# JIMAT RM80!!
Hubungi admin 017-650 7587 sekiranya berlaku masalah teknikal semasa mendaftar.