017-650 7587 admin@cintailmu.com
Select Page

Betul ke Arab Teknik Al Mukhtar ni memang MUDAH jsp엑셀 다운로드?

Berikut adalah sedikit sedutan maklum balas peserta kami:

#Bangsa Cina belajar Arab

Sepanjang mengikuti pembelajaran dari Ustaz Abu Hanifa, saya dapati ada kelainan luar biasa dari cara penerangan ustaz 인터넷 영화 다운로드. Ustaz telah mencipta kaedah yg menarik yg supaya bahasa arab itu mudah difahami..

Antara perkara yg menjadi permasalahan dalam pembelajaran b.arab ialah:
1 I would like to know that it is a download. Susah untuk ingat vocab dan ustaz selesaikan masalah ini dgn membawa kata-kata hikmah supaya mudah diingat.
2. Tidak tahu terjemahan ketika belajar kaedah b.arab seperti seperti belajar menggunakan kitab berbahasa arab yg menyebabkan kita tidak dapat fokus pada kaedah yg hendak diterangkan dan ustaz selesaikan masalah ini dgn memberikan makna yg sesuai sebelum kaedah-kaedah tertentu hendak diterangkan Download 9 times on samsiseki mountain village.

Umar Hafiz, Muar Johor

Saya nak belajar bahasa arab ni bukanlah sebab nak cakap Arab sangat.. sebab
takde orang pun saya nak lawan bercakap.. hehe!!

Tapi 1 bonus juga kalau ke
negara-negara berbahasa Arab.. tahulah juge!! Yang paling penting bagi saya, nak
faham al Quran.. nak tau apa makna ayat-ayat Quran bila baca.. lagi nak faham
bacaan dalam solat, barulah boleh tambah khusyuk! Alhamdulillaahi rabbil
‘alamiin..

Ahmad Johari bin Zakry, Selayang Kuala Lumpur

 

 

Saya bersama Arab Mudah sebab nak faham bahasa Quran…
nak pandai berkomunikasi dlm bahasa arab… Anak-anak bersekolah Arab…
Memudahkan…

Rohani binti Harun, Makkah Province, Saudi Arabia.

Saya amat tertarik dengan penyampaian yang disampaikan oleh Ustaz Abu Hanifa dan saya yakin pada diri saya dengan ikut serta TEKNIK AL MUKHTAR ini saya akan mendapat lebih pengetahuan yang lebih mendalam dalam bahasa Arab.

Kelebihan ustaz Abu Hanifa; penyampaian sangat jelas, baik & pemurah, memberi bantuan kepada yang tidak faham bahasa arab dengan jelas, menggunakan konsep mudah & ustaz yang paling sporting!

ARIEF, Pasir Puteh Kelantan

 

 

Saya sertai Arab Mudah sebab nak faham bacaan Qur’an.

Othman Bin Rofli, Sungai Petani, Kedah

Terima kasih pada Ust. Abu Hanifa yang memperkenalkan ARAB TEKNIK AL MUKHTAR. Teknik ni sememangnya mudah difahami. Dalam masa yang singkat dapat belajar banyak perkara baru yang jarang jumpa kat tempat lain.

Saya suka ARAB TEKNIK AL MUKHTAR ni sebab:

 mudah faham, tak de asas Arab pun tak pe
 waktu belajar yang fleksible, belajar pun santai2 je..
 kat mane2 pun dapat belajar sebab online.

Saya dapat jimat banyak masa dengan adanya Arab Mudah ni.

Radi Ahmad, Batu Pahat Johor

Alhamdulillah, walaupun berusia 51 tahun, baru belajar bahasa Arab dalam masa 1 tahun dah boleh berbahasa Arab. Tahniah en Abd. Kadir Abdullah!